Upoznajte Vaper VAPE SHOP

Naš glavni cilj je da Vas upoznamo s e-cigaretama kao zdravijim oblikom konzumiranja nikotina i pružimo Vam puno kvalitetnih informacija o e-cigaretama i parenju istih. Drugi važan cilj je brza i jednostavna opskrba kupaca proizvodima koje smo uvrstili u ponudu.

E-cigareta je revolucionarni proizvod koji je izumio kineski farmaceut Hon Lik. On je spravicu patentirao 2003. godine, a godinu dana kasnije je predstavljena kineskoj javnosti.

E-cigareta omogućava pušačima da se na najbezbolniji mogući način riješe štetnog i ozloglašenog konzumiranja duhanskih proizvoda.
E-cigarete su zamjenska terapija pušačima isto kao nikotinske žvakaće gume ili flasteri. Parenjem elektronskih cigareta pluća apsorbiraju vrlo malu količinu nikotina što je daleko zdravije od klasičnog pušenja.

E-cigareta se može konzumirati na mjestima gdje postoji zabrana konzumiranja duhanskih proizvoda.
Korištenjem e-cigarete nećete imati potrebu za konzumiranjem duhanskih cigareta. Već nakon 15-20 dana osjetit ćete bitne razlike u zdravlju, osjetu mirisa i okusa. Nakon 3-4 sedmice korištenja isključivo elektronske cigarete kada probate duhansku cigaretu, njen okus i miris biti će vam neugodni i izazivati gađenje.

Vaper vam nudi…

Najnovije Proizvode

U novo otvorenom VAPE SHOPU u ulici Kulovica 3 pored  Narodnog Pozorista mozete pronaci idealnu kombinaciju za sebe. U ponudi su najnoviji svjetski brand-ovi, od kojih izdvajamo:

CLEAN LIQUID TEKUCINE

KANGERTECH

ASPIRE

SMOK

JOYETECH

INNOKIN

ELEAF

SAMSUNG BATERIJE

LG BATERIJE

SONY BATERIJE

AWT BATERIJE

AW BATERIJE

Vrhunsku Uslugu

U Vaper poslovnicama ce Vas docekati prijatno i ljubazno osoblje koje ce Vam pruziti sve potrebne informacije, i pomoci svim pocetnim pariocima da izaberu svoju idealnu kombinaciju e-cigarete i tekucine. Za sve napredne parioce stojimo na raspolaganju za informaciju vise i savjet u VAPE SHOPU u ulici Kulovica 3 preko puta Narodnog Pozorista.

Pocetak Parenja…

Za sve one koji koriste tradicionalne duhanske proizvode, vole nargilu ili vole neki specifican okus i zele da pocnu da pare slijedeci koraci su jako bitni na pocetku. Pokusat cemo ih podijeliti sto jednostanije da bi Vam bilo lakse razumijeti i da znate kakvu uslugu da zahtijevate od prodavaca. POCNITE i VI DA PARITE.